Lesgeven in het primair onderwijs

WAT EEN TOEVAL: PRECIES OP DIT MOMENT WORDT AAN DEZE WEBSITE GEWERKT. 

Aanmelden is op dit moment niet mogelijk.
OP DINSDAG 13 JUNI IS DEZE WEBSITE WEER OPTIMAAL TE GEBRUIKEN.

 

Voer je als kunstvakdocent of cultuuraanbieder projecten uit in het onderwijs? Dan merk je dat je van veel markten thuis moet zijn.

Daarom ontwikkelde Plein C het nascholingstraject Cultuurdocent Primair Onderwijs. Voor de module over het speciaal onderwijs werkt Plein C samen met Tamino (voorheen Papageno). In de nascholing ontdek je waar jouw kracht ligt als het gaat om werken in het onderwijs. Je leert hoe je aan kan sluiten bij de vraag van de school, en hoe je vanuit je eigen discipline en achtergrond een optimale bijdrage levert aan het onderwijs. Tijdens stageperiodes word je gecoacht en leer je zaken als lesopbouw en klassenmanagement in de praktijk.

De nascholing bestaat uit twee hoofdmodules; een voor het reguliere onderwijs en een voor het speciaal onderwijs. Daarna kan je drie verschillende verdiepingsmodules volgen. Na elke onder de juiste voorwaarden afgeronde module ontvang je een certificaat.

MELD JE NU AAN:

13 september 2017 Hoofdmodule Regulier Onderwijs in Haarlem
12 oktober 2017 Verdiepingsmodule Trends in Alkmaar
19 oktober 2017 Verdiepingsmodule Leerkrachten trainen en coachen in Haarlem
18 januari 2018 Hoofdmodule Regulier Onderwijs in Haarlem
20 januari 2018 Verdiepingsmodule Leerkrachten trainen en coachen in Alkmaar

NIEUW DIT SCHOOLJAAR: de instapmodule muziek. Voor instrumentalisten die willen weten of lesgeven in het basisonderwijs iets voor hen is.

portfolioplaatjes zwwt6          portfolioplaatjes zwwt9     portfolioplaatjes zwwt7
portfolioplaatjes zwwt8     Instapmodule Muziek